16:11 23.06.2018

Правоохоронці викрили шахрая, який за підробленими документами привласнив кінотеатр "Молодіжний" у Києві

1 хв читати
Правоохоронці викрили шахрая, який за підробленими документами привласнив кінотеатр "Молодіжний" у Києві

Співробітники прокуратури Києва і Національної поліції викрили зловмисника, який у 2014 році за підробленими документами незаконно заволодів комунальним кінотеатром "Молодіжний" у Святошинському районі столиці.

Як повідомила в суботу прес-служба прокуратури Києва, встановлено, що в 2014 році ця людина на підставі підроблених документів (посвідчення про право власності та довідки з Київського міського БТІ) зареєструвала за собою право власності на нерухоме майно, що перебувало в комунальній власності (кінотеатр "Молодіжний"). Вартість незаконно відчуженого об'єкта на той час становила понад 800 тис. грн.

22 червня поточного року слідчий оголосив зловмиснику про підозру за ч. 4 ст. 190 (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах) і ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) КК України. Готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу.

У прес-службі також повідомили, що на розгляді в суді перебуває позов прокуратури про витребування будівлі кінотеатру з незаконного володіння.

Кінотеатр "Молодіжний" у Святошинському районі Києва займає площу 233 кв. м, є комунальною власністю і перебуває на балансі КП "Київкінофільм".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА