19:42 23.06.2018

Лукашенко допустив входження Білорусі до складу іншої держави

1 хв читати

Білоруський президент Олександр Лукашенко зажадав якісної роботи в сільському господарстві і допустив, що у разі невиконання поставлених завдань, Білорусь може увійти до складу "якоїсь держави". Про це він заявив під час робочої поїздки в Шкловський район країни, передає телеканал ОНТ.

Лукашенко нагадав, що в деяких країнах за порушення технологій можуть посадити в тюрму, або звільнити. "Слухайте, ми вже не в радянські часи живемо, коли збиралися на пленуми і один одного вмовляли. Якщо ми не будемо будувати іншим чином наші відносини, ми скоро підемо по світу без штанів", - зауважив Лукашенко. Він підкреслив, що всі поставлені завдання потрібно виконувати.

"Причина одна: невиконання - смерть. Ми на фронті. Не витримаємо ці роки - провалимося. Значить, треба буде або до складу держави якоїсь йти, або об нас витиратимуть ноги. А, не дай бог, розв'яжуть ще війну, як в Україні", - сказав білоруський лідер.

Як повідомляє БЕЛТА, під час наради в Шкловському районі помічник президента і інспектор з Могильовської області Геннадій Лавренків заявив, що однією з проблем є дефіцит кадрів і фахівців, а також низький рівень відповідальності. За його словами, змінити ситуацію може підвищення рівня зарплати та її залежність від кінцевого результату. Лукашенко зазначив, що потрібно також підтримувати жорстку дисципліну на підприємствах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА