06:49 24.06.2018

Ресторатор, яка вигнала прес-секретаря Трампа, пояснила своє рішення

2 хв читати
Ресторатор, яка вигнала прес-секретаря Трампа, пояснила своє рішення

Ресторатор Стефані Вілкінсон пояснила в інтерв'ю The Washington Post, чому вона вирішила вигнати прес-секретаря Білого дому Сару Сандерс зі свого закладу Red Hen, розташованого в Лексінгтоні штат Вірджинія.

Вона розповіла виданню, що, на її думку, Сандерс працює на "нелюдську і неетичну" адміністрацію, а сама прес-секретар публічно захищала найбільш "жорстокі" рішення президента.

Після того, як вона дізналася, що Сандерс з сім'єю прийшла в Red Hen, власниця приїхала туди і запитала у співробітників, якого вчинку вони від неї чекають. "Скажіть мені, що робити, я можу попросити її піти", - звернулася вона до працівників, які підтримали цю ідею.

Кілька співробітників Red Hen гомосексуали, вони знали, що Сандерс захищала намір Дональда Трампа заборонити трансгендерам служити в армії, пише WP.

Вілкінсон розповіла, що вважає важливим, що сім'ю Сандерс вже обслужили і їй не відмовили у відвідуванні ресторану, як тільки побачили. Також вона вважала важливим те, що Сандерс - публічна персона. "Я пояснила, що в ресторані дотримуються певних норм, які, як мені здається, слід відстоювати, це чесність, співчуття і співпраця", - розповіла Вілкінсон. Після цього вона попросила Сандерс піти.

Прес-секретар погодилася піти і збиралася оплатити своє замовлення, але Уілкінсон відмовилася брати з неї гроші, сказавши, що це було "за рахунок закладу".

Напередодні, 23 червня, Сандерс розповіла про цей інцидент на своїй сторінці в Twitter, заявивши, що її попросили піти через те, що вона працює на Трампа. "Її дії говорять набагато більше про неї, ніж про мене. Я завжди намагаюся ставитися до людей, в тому числі до тих, з ким я не згодна, з повагою і буду продовжувати чинити так само", - написала прес-секретар президента США.

Раніше на цьому тижні міністру внутрішньої безпеки США Кірстен Нільсен довелося покинути мексиканський ресторан після того, як її там упізнали і стали викрикувати слово "Ганьба!".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА