07:45 24.06.2018

Балух в листі до Порошенка розповів як у сімферопольському СІЗО співали гімн України

2 хв читати
Балух в листі до Порошенка розповів як у сімферопольському СІЗО співали гімн України

Український політв'язень Володимир Балух написав лист президенту України Петру Порошенку, в якому розповів як в сімферопольському СІЗО співали гімн України та застеріг Україну від "дзеркальної відповіді" на агресію Росії, повідомив заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз на своїй сторінці в Фейсбук.

"Показово, що 12 червня, день, на який Кремль недавно призначив "День Рассії", коли ввечері в Сімферополі гримів китайський салют, з вікон СІЗО дружно звучало "Слава Україні" і не поодинокі ув’язнені співали український гімн", - йдеться в тексті листа.

В.Балух зазначив, що практика терору, яку "неодмінно використовують правителі 1/7 частини суші планети Земля", як виявляється, найбільш живуча з усіх політичних "традицій", незалежно від кольору прапора над Кремлем.

"Але найбільше я хотів би вберегти Україну від скочування до "дзеркальної" відповіді на дії агресора! Зла на благо не буває", - написав він.

Політв'язень сподівається, що гіркий досвід історії з Росією згуртує цивілізований світ і додасть рішучості і солідарності діям керівництва України, щоб не заходити на "чергове коло кривавих лазень", а зупинити агресора, нехай навіть зазнавши при цьому тимчасові фінансові втрати і деякі незручності в бізнесі.

"Буду відвертим: я не голосував за вас на виборах .... Але вперта боротьба тих, хто потрапив в лапи ... Робить Вам неабияку честь", - додав В.Балух в листі президенту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА