07:57 24.06.2018

У Києві власник кафе застрелив відвідувача, ще одного - поранив

1 хв читати
У Києві власник кафе застрелив відвідувача, ще одного - поранив

У Харкові поліція затримала 42-річного чоловіка, підозрюваного в тому, що він застрелив 40-літнє подружжя, а також поранив їхню 13-річну доньку.

Як повідомляє відділ комунікацій Головного управління Національної поліції України в Харківської області, затримання відбулося через кілька годин після того, як сусідка загиблих виявила їхні тіла і повідомила про це правоохоронцям.

"Зловмисника затримали за орієнтуванням на виїзді з Харкова. В автомобілі чоловіка виявлено вогнепальну зброю. Слідчі кваліфікували подію як умисне вбивство. На місці події працюють правоохоронці... При опитуванні свідків було встановлено, що біля під'їзду будинку стояв підозрілий автомобіль, який потім поїхав у невідомому напрямку. Цю машину затримали біля станції метро Київська. В ній виявлено вогнепальну зброю", – йдеться в повідомленні.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група поліції, з'ясовуються всі обставини і мотиви вчинення злочину.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Стрільцю загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА