08:38 24.06.2018

Бойовики 25 разів обстріляли позиції ЗС України в суботу, поранено 5 військових

2 хв читати
Бойовики 25 разів обстріляли позиції ЗС України в суботу, поранено 5 військових

За минулу добу незаконні збройні формування 27 разів порушували режим припинення вогню, з них 10 разів вогонь відкривався з забороненого мінськими домовленостями озброєння, п'ятеро військовослужбовців отримали поранення, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 23 червня, ситуація поблизу проведення операції Об'єднаних сил залишалася стабільною і контрольованою. Переважна більшість бойових дій відбувалася із застосуванням стрілецької зброї та гранатометів різних типів. У першій половині доби ворог активно застосовував ствольну артилерію і міномети, а ввечері на деяких ділянках лінії зіткнення - БМП", - йдеться в повідомленні на сторінці ООС в Фейсбук у неділю вранці.

Бої тривали довкола населених пунктів Новотошківське, Кримське, Світлодарськ та Золоте на Луганщині. Не припинялися бойові дії на Донецькому напрямку поблизу Кам'янки, Пісків і Авдіївки. Найбільш активні бойові дії протягом доби тривали на Маріупольському напрямку - у населених пунктів Лебединський, Павлопіль, Широкине і Водяне.

"Російські окупаційні війська 25 разів вдавалися до прицільного вогню по наших позиціях, десять разів ворог застосовував артилерію і міномети. Підрозділи Об'єднаних сил не дозволяли противнику поліпшити тактичне положення, вели активну оборону і давали адекватну відповідь супротивнику", - відзначили в штабі.

У темний час доби бойовики збільшили кількість обстрілів з артилерії великого калібру, забороненої мінськими домовленостями, 5 наших захисників отримали поранення. Всі вони госпіталізовані і їм надається кваліфікована медична допомога.

За даними української розвідки, троє бойовиків знищені і ще четверо поранені. Ворог також втратив одну одиницю автомобільного транспорту.

Протягом поточної доби бойовики один раз відкривали вогонь по українських військовослужбовцях з РПГ і стрілецької зброї в районі населеного пункту Гнутове, що на Маріупольському напрямку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА