13:11 24.06.2018

Постраждалі від нападу на циганський табір у Львові взяті під захист правоохоронців

2 хв читати
Постраждалі від нападу на циганський табір у Львові взяті під захист правоохоронців

Мер Львова Андрій Садовий повідомляє про взяття під захист правоохоронцями мешканців ромського табору на околиці Львова, що зазнали нападу в ніч на неділю.

"Працюємо з поліцією у справі нападу на табір ромів біля Львова. Всі вони зараз під захистом правоохоронців і проходять як свідки. Розслідування проводить Пустомитівський райвідділ... На кілька днів надамо притулок потерпілим від нападу", – написав А.Садовий на своїй сторінці в соцмережі Facebook у неділю.

За його словами, постраждалі жінка з дитиною виписані з лікарні після надання медичної допомоги, госпіталізованим залишається один постраждалий. "Один поранений лежить у 8-й лікарні в стані середньої тяжкості. Жінці з дитиною зашили рани і відпустили", – розповів мер міста.

Він також повідомив про подробиці нападу, пославшись на дані поліції. "Більшості нападників – 17-18 років, ними керував старший (вже затриманий). Загиблого кололи ножами групою і однозначно з метою вбивства. Маму порізали за те, що намагалася захистити 10-річну дитину. Я прошу вас чітко усвідомити цю картину, перш ніж писати коментарі в стилі "так їм і треба", – написав міський голова.

А.Садовий закликав поліцію "якісно провести розслідування і покарати вбивць".

Як повідомлялося, за даними поліції, одна людина загинула і четверо дістали поранень унаслідок нападу невідомих на циганський табір на околиці Львова пізно ввечері о 23:25. Згідно з повідомленням, на табір, розміщений у лісовому масиві на околиці міста, напала група невідомих в масках.

Співробітники поліції затримали 7 осіб, які можуть бути причетними до нападу. Депутат Львівської міськради і співробітник поліції Ігор Зінкевич, повідомив, що поранення людям завдали холодною зброєю. За його інформацією, затриманим 16-18 років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА