15:31 26.06.2018

Адвокат Саакашвілі оскаржив судовий вирок Дангадзе, який нібито пішов на угоду зі слідством

1 хв читати
Адвокат Саакашвілі оскаржив судовий вирок Дангадзе, який нібито пішов на угоду зі слідством

Адвокат екс-президента Грузії, лідера партії "Рух нових сил" Міхеіла Саакашвілі Руслан Чорнолуцький оскаржив в Апеляційному суді "засекречений" вирок Печерського районного суду м.Києва щодо члена "Руху нових сил" Северіона Дангадзе від 24 травня, який пішов на угоду зі слідством і, як вважають соратники М.Саакашвілі, зробив це під тиском.

Як повідомив адвокат агентству "Інтерфакс-Україна", представники М.Саакашвілі кілька разів намагалися отримати доступ до цього вироку, але суддя Печерського райсуду Дмитро Білоцерківець відмовив у цьому. В Єдиному реєстрі судових рішень є тільки інформація про винесення даного рішення, але вказано, що воно заборонено для оприлюднення відповідно до положень закону України "Про доступ до судових рішень".

"Ми вважаємо, що дане рішення повинно бути скасоване, оскільки, хоча Саакашвілі і не був учасником цього кримінального провадження, але його вина була встановлена вироком, винесеним Дангадзе, і цим були порушені права Саакашвілі", - зазначив Р.Чорнолуцький.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА