18:04 27.06.2018

Особливо небезпечний і ймовірно озброєний злочинець втік із зали Миргородського райсуду

1 хв читати
Особливо небезпечний і ймовірно озброєний злочинець втік із зали Миргородського райсуду

Поліція Полтавської області розшукує особливо небезпечного та ймовірно озброєного злочинця, який утік у середу з зали Миргородського районного суду.

"Розшукуваний - 40-річний Суржан Віталій Олександрович, засуджений за скоєння злочинів, передбачених ст. 257 (бандитизм), 187 (розбій), 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України", - повідомляє Відділ комунікації поліції Полтавщини.

За попередньою інформацією, засуджений може пересуватися автомобілем марки "Ауді А6" сріблястого кольору (кузов універсал) на номерах прибалтійської республіки. При собі може мати зброю.

У Полтавській області вже введено в дію оперативний план. На розшук злочинця орієнтований весь особовий склад поліції області.

"Якщо ви бачили цю людину або вам відомі інші обставини, пов'язані з цією подією, просимо інформувати поліцію за телефонами: (0532) 51-77-02 (ч/ч ГУНП у Полтавській області), (0532) 51-76- 72 (ситуаційний центр ГУНП у Полтавській області), факс (0532) 56-77-24", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА