08:38 28.06.2018

На Житомирщині за розкрадання електронних елементів ЗРК затриманий військовослужбовець-контрактник

2 хв читати
На Житомирщині за розкрадання електронних елементів ЗРК затриманий військовослужбовець-контрактник

У військовій частині Радомишльського району (Житомирська обл.) за розкрадання запчастин бойової машини затриманий військовослужбовець-контрактник, повідомили в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

"27 червня 2018 за результатами проведення першочергових слідчих (розшукових) та інших процесуальних дій затриманий військовослужбовець військової служби за контрактом ... Протягом двох тижнів червня 2018 військовослужбовець-контрактник, майстер майстерні однієї з військових частин, розташованої у м.Городок, Радомишльського району, маючи вільний доступ до бойової техніки, яку він обслуговував, демонтував і викрав з бойової машини 9А330 "Тор" блоки з електронними платами та елементи плат, що містять дорогоцінні метали: срібло, золото і платину", - йдеться в повідомленні на сторінці відомства в Фейсбук у середу ввечері.

Затримання проводилося військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України спільно зі слідчими слідчого відділу Радомишльського відділу поліції ГУНП у Житомирській області.

У повідомленні підкреслюється, що своїми протиправними діями затриманий привів до неможливості повноцінного функціонування бойової машини.

"Під час проведення першочергових слідчих дій викрадене майно виявлено та вилучено, наразі застосовуються заходи з відновлення бойового комплексу", - сказано в повідомленні.

Вживаються заходи щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.410 КК України (викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї, бойових припасів, вибухових або інших бойових речовин, засобів пересування, військової та спеціальної техніки чи іншого військового майна або заволодіння ними шляхом шахрайства, вчинених військовою службовою особою із зловживанням службовим становищем), обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА