12:58 28.06.2018

Бойовики знову зірвали розведення сил у Станиці Луганській

1 хв читати
Бойовики знову зірвали розведення сил у Станиці Луганській

Бойовики в черговий раз зірвали розведення сил і засобів поблизу Станиці Луганської, повідомляється на сторінці операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook із посиланням на українську сторону СЦКК.

"Так, 27 червня близько 23.00 на ділянці розведення противник застосував стрілецьку зброю, обстрілюючи позиції Збройних сил України", - наголошується в повідомленні.

Обстріл українських позицій здійснювався з гори Князь Ігор, яка розташована на тимчасово непідконтрольній Україні території.

Про те, що трапилося українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ.

У СЦКК нагадали, що попередній обстріл поблизу Станиці Луганської був задокументований СММ ОБСЄ 21 червня цього року.

"Українська сторона СЦКК зазначає, що підрозділи Збройних Сил України готові до відведення своїх сил і засобів на ділянці розведення в районі селища міського типу Станиця Луганська в дзеркальному варіанті за умови неухильного виконання вимог Рамкового рішення Тристоронньої контактної групи із розведенню сил і засобів на лінії розмежування", - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, 27 червня в Мінську Тристороння контактна група за участю представників окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) підтвердила прихильність всеосяжному і безстроковому режиму припинення вогню на Донбасі, починаючи з 1 липня у зв'язку з початком жнив.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА