20:36 28.06.2018

"Київстар" призначив головою наглядової ради фіндиректора VEON

2 хв читати
"Київстар" призначив головою наглядової ради фіндиректора VEON

Загальні збори акціонерів АТ "Київстар" 14 червня прийняли рішення про призначення на посаду голови наглядової ради компанії фінансового директора групи VEON Тронда Едегорда Вестлі, йдеться в повідомленні оператора в системі розкриття інформації НКЦПФР.

Т.Е.Вестлі з січня 2010 до грудня 2016 року обіймав посаду головного фінансового директора, A.P. Moller-Maersk (Данія); з липня 2014 року до серпня 2016 - посаду члена наглядової ради VEON Ltd., в т.ч. голови Комітету з аудиту VEON Ltd; з жовтня 2017 року і дотепер є головним фінансовим директором групи VEON.

З 2005 до 2009 він працював головним фінансовим директором компанії Telenor. Т.Е.Вестлі також входив до Наглядової ради VimpelCom Ltd. і виступав головою комітету з аудиту і ризиків компанії з липня 2014 року до серпня 2016 року.

Ендрю Девіс, який раніше обіймав посаду голови наглядової ради "Київстар", перебував на посаді члена наглядової ради АТ "Київстар" з 22 серпня 2016 року, на посаді голови наглядової ради - з 2 вересня 2016 року до 14 червня 2018 року.

Як повідомлялося, загальні збори акціонерів АТ "Київстар" 14 червня прийняли рішення про припинення повноважень Е.Девіса як члена і голови наглядової ради компанії, а також змінили склад наглядової ради.

"Київстар" - найбільший український оператор мобільного зв'язку. Його виручка за 2017 рік збільшилася на 10,6% у порівнянні з 2016 роком - до 16,54 млрд грн, EBITDA - на 18,1%, до 9,221 млрд грн.

Згідно з останніми даними компаній, абонентська база "Київстару" складає близько 26,5 млн, "Vodafone-Україна" - близько 20,8 млн, lifecell - 11,1 млн, з них активних - 8 млн.

Акціонером "Київстару" є міжнародна група VEON (раніше - VimpelCom Ltd.). Акції групи котируються на фондовій біржі NASDAQ (Нью-Йорк).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Британський принц Гаррі офіційно підтвердив, що тепер він є резидентом США

РАКЕТНА НЕБЕЗПЕКА ПО ВСІЙ ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ

Директор ЦРУ Бернс попереджає, що Україна може програти війну з Росією до кінця року, якщо США не надішлють більше допомоги

Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги "

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА