08:46 01.07.2018

У 5 областях України через негоду підтоплені та пошкоджені житлові будинки та об'єкти соцсфери

2 хв читати
У 5 областях України через негоду підтоплені та пошкоджені житлові будинки та об'єкти соцсфери

Унаслідок погіршення погодних умов сталося підтоплення та пошкодження житлових будинків і об'єктів соцсфери в 5 областях України, повідомляють у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Через інтенсивні опади та пориви вітру в окремих областях зафіксовані випадки підтоплення та пошкодження об'єктів житлової та соціальної сфери.

На території Дніпропетровської обл. пошкоджені дахи 9 житлових будинків, будівлі дитячого табору і будівлі ЗОШ, повалені близько 150 дерев. Усі дерева розпиляні і прибрані. Від ДСНС залучалося 17 од. тех. і 68 чол. в / с.

У чотирьох районах Львівської обл. підтоплені 60 присадибних ділянок, 25 житлових будинків і 6 підвалів житлових будинків. Пошкоджені дві дороги місцевого значення.

"Станом на 7.00 1 липня залишаються підтопленими 4 присадибні ділянки та 9 підвалів житлових будинків. Для проведення робіт з відкачування води залучалося 4 од. тех. і 7 чол. в / с ДСНС. За добу відкачано понад 1460 куб. м. води", - сказано в повідомленні.

У восьми районах Івано-Франківської обл. підтоплені 190 приватних житлових будинків, 1324 присадибних ділянки, пошкоджені 8 автомобільних мостів і 1 пішохідний, зруйновані 5 автомобільних доріг місцевого значення. Повідомлення з житловими будинками забезпечено.

"Станом на 7.00 1 липня залишаються частково підтопленими 5 присадибних ділянок та 9 підвалів житлових будинків. Для проведення робіт з відкачування води залучалося 11 од. тех. і 48 чол. в / с ДСНС. За добу відкачано понад 900 куб. м води", - повідомили рятувальники.

30 червня в м.Чернігів були частково підтоплені 40 вулиць і близько 100 присадибних ділянок. Для проведення робіт з відкачування води залучалося 48 од. тех. і 95 чол., з них від ДСНС 33 од. тех. і 59 чол. в / с. Станом на 7.00 1 липня залишається підтопленими 1 присадибна ділянка. За добу відкачано понад 7 тис. куб. м води.

"У м.Чернігів на вул. Текстильників, 23, в результаті затоплення водою виритого напередодні котловану для проведення відновлювальних робіт з теплопостачання, сталося підтоплення фундаменту і часткове пошкодження (тріщини) стін житлового будинку (1956 року забудови, двоповерховий, стіни цегляні, проживають 57 осіб ). Жертв і постраждалих немає. Комісією встановлено, що будинок знаходиться в аварійному стані і прийнято рішення про відселення мешканців. Станом на 7.00 1 липня відселені 57 осіб", - повідомили в ДСНС.

30 червня в Біловодському районі Луганської обл. частково підтоплено 25 присадибних ділянок. Станом на 7.00 1 липня рівень води знижується.

У відомстві підкреслили, що місцевими органами влади вживаються заходи щодо надання допомоги населенню та ліквідації наслідків негоди.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА