07:41 02.07.2018

Учасники освітнього форуму EdCamp Ukraine проведуть на місці смертельної ДТП у центрі Харкова флешмоб, присвячений дитячій безпеці

2 хв читати

У понеділок увечері в Харкові учасники освітнього форуму EdCamp Ukraine проведуть флешмоб, присвячений питанням дитячої безпеки "Безпека шкільного простору".

"Буде встановлений Національний рекорд України. Вчителі групами вишикуються в п'ять різних фігур, які символізують питання дитячої безпеки: серце (любов, емоційний інтелект, фізичне здоров'я), "50 в колі" (знак обмеження швидкості на дорогах міста), знак "дорівнює" (рівність), сонце, що сходить (педагогіка партнерства, яка народжується в Україні) і Нуш (абревіатура для позначення Нової української школи)", - повідомили кореспонденту агентства Інтерфакс-Україна в прес-службі оргкомітету форуму.

Планується, що флешмоб відбудеться на вул.Сумська, неподалік від місця аварії, в результаті якої в жовтні минулого року загинули шестеро людей.

За словами співрозмовника агентства, очікується, що в цьому році в EdCamp Ukraine візьмуть участь понад 1 тис. вчителів і експертів у сфері освіти з різних регіонів України та 15 країн світу. Серед почесних гостей форуму - співзасновник світового руху EdCamp Хадлі Фергюсон, міністр освіти і науки Лілія Гриневич, уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба, радник шести міністрів освіти Ізраїлю Яків Гехт та ін.

У рамках форуму заплановані сесії, ворк-шопи, майстер-класи, відкриті уроки для дітей зі Станиці Луганської і Георгіївки, а також благодійна акція "Учительство - шкільним бібліотекам на лінії зіткнення".

"Всі учасниці та учасники форуму привезуть з собою книги для шкільних бібліотек прифронтової зони. Від імені учнів прифронтових територій книги візьмуть діти зі Станиці Луганської, які приїдуть на відкриті уроки EdCamp. Потім організатори передадуть книги до шкіл Станиці Луганської і Георгіївки (під Мар'їнкою) з допомогою БФ Сергія Жадана", - повідомили в прес-службі оргкомітету форуму.

Освітній форум EdCamp Ukraine відбудеться в Харкові 2-4 липня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА