09:56 02.07.2018

Двоє цивільних отримали поранення від вибухів невідомих предметів на Донеччині в неділю

2 хв читати

У неділю в с. Зоря Костянтинівського району Донецької області та в с. Талаківка Кальміуського району Маріуполя внаслідок підривань на невстановлених вибухових пристроях отримало поранення двоє громадян України, повідомляє прес-служба Головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій в області.

В оприлюдненому в понеділок уранці повідомленні зазначено, що вибух невстановленого вибухонебезпечного предмета стався приблизно о 20:07 в одному з приватних будинків на вул. Шолопова в с. Зоря Костянтинівського району Донецької області. "Унаслідок вибуху хлопець, 2001 року народження, отримав численні пошкодження та був у важкому стані госпіталізований до Міської лікарні №5 м. Костянтинівки. Попередній діагноз - травматична ампутація лівої кисті, осколкові поранення лівої частини грудної клітки та правого ока", - йдеться в інформації.

Окрім цього, 2 липня о 7:30 надійшла інформація про вибух невідомого вибухонебезпечного пристрою, який стався приблизно о 13:00 1 липня в с. Талаківка Кальміуського району Маріуполя Донецької області.

"Унаслідок події постраждав чоловік, 1982 року народження. Його госпіталізували до Обласної клінічної лікарні ім. Мечникова м. Дніпра з попереднім діагнозом - вогнепальні численні поранення обличчя, грудної клітки, лівого та правого передпліччя, очей, гіфема лівого ока (коли в передній камері ока з'являється кров - ІФ), термічні опіки дихальних шляхів і рук", - йдеться в повідомленні.

З огляду на це фахівці Головного управління ДСНС в області звернулися до громадян із закликом бути максимально обережними, оскільки необережне поводження з вибухонебезпечними предметами може стати причиною загибелі і травмування.

"У разі виявлення підозрілого предмета, одразу повідомите про знахідку до Служби порятунку "101". Категорично забороняється торкатися вибухонебезпечних предметів, переміщати, транспортувати або розбирати їх", - наголошують у ДСНС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА