10:11 02.07.2018

У Берегові невідомі смертельно ранили в шию жінку ромської національності

1 хв читати

У Закарпатській області поліція встановлює осіб, причетних до вбивства 30-річної жінки у Берегові, за фактом вбивства порушено кримінальне провадження.

"Учора, 1 липня, на лінію "102" надійшло повідомлення про виявлення непритомної жінки на одній з вулиць Берегова. Її до приїзду поліції забрали медики, проте врятувати життя пацієнтці не вдалося. На шиї 30-річної мешканки Берегова виявлено поранення", - повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області в понеділок.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Співробітники поліції встановлюють осіб, причетних до вбивства.

"На цьому етапі під час оперативно-розшукових заходів працівники поліції не знайшли мотивів убивства, пов'язаних із гендерною, расовою або іншою дискримінацією. Додаткову інформацію за кримінальним провадженням поліція повідомить пізніше", - йдеться в повідомленні.

Водночас, як повідомляє місцеве видання Мukachevo.net із посиланням на Головне управління Національної поліції Закарпаття, загибла жінка була ромської національності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА