19:47 02.07.2018

Туроператор Join UP! скорочує польотну програму до Іспанії

2 хв читати
Туроператор Join UP! скорочує польотну програму до Іспанії

Туроператор Join UP! скорочує польоти до Іспанії через почастішання несправностей і регулярних затримок вильотів авіакомпаній YanAir і Bravo Airways, повідомила прес-служба компанії.

"Цей крок допоможе знизити навантаження на флот авіакомпаній і вирівняти подальший розклад рейсів, а найголовніше - дозволить агентам і туристам організовувати поїздки і вирушати на відпочинок без стресу", - йдеться в повідомленні туроператора.

За даними прес-служби, компанія скасовує вильоти до Барселони із Запоріжжя, Львова та Одеси 4, 9 та 14 липня відповідно. Виліт з Києва на Тенеріфе здійснюватиметься один раз на 10-11 днів. Польотна програма до Пальма-де-Майорка від 2 липня знімається повністю.

Згідно з повідомленням, компанія запропонує туристам, які забронювали відпочинок в Іспанії, анулювати заявки із повним поверненням вартості або перебронювати тур на інший напрямок. Туроператор також надасть проживання та харчування туристам, які чекають на вильоту на курортах Іспанії.

"Це дуже непросте для нас рішення. Ми знімаємо практично повністю завантажені рейси на напрямку, який показував один із найкращих рентабельностей... З середини липня авіакомпанія SkyUp пройде процедуру ТСО і отримає дозвіл на польоти до країн Євросоюзу. Це надасть нам можливість перевести європейські рейси на крила SkyUp, почати виконувати рейси на Тенеріфе безпосередньо без проміжної посадки", - повідомив комерційний директор Join UP! Олександр Альба.

Як повідомлялося, українська авіакомпанія "Браво" через заборгованість туроператора Oasis у розмірі 25 млн грн в понеділок виконає п'ять гуманітарних рейсів з Тунісу до Києва та Львова для доправленя близько 850 пасажирів, які кілька діб не можуть повернутися до України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА