14:02 03.07.2018

Із Тунісу вилетіли понад 900 українських туристів, повідомили в МЗС України

1 хв читати
Із Тунісу вилетіли понад 900 українських туристів, повідомили в МЗС України

 Із Тунісу протягом трьох днів вилетіли понад 900 українських туристів, які очікували повернення на батьківщину, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" начальник управління консульського забезпечення МЗС України Василь Кирилич.

"Станом на 11:43 за київським часом було завершено відправлення українських туристів на батьківщину. Загалом авіакомпанії Fun Air і Anda Air на замовлення Bravo Airways 30 червня, 2 і 3 липня ц. р. здійснили шість авіарейсів, які забезпечили повернення 994 наших співвітчизників в Україну", - повідомив В.Кирилич агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

За його словами, протягом усього періоду відправлення українських туристів з ними в готелях і аеропорту Монастір (Туніс) із метою координації дій перебуває консул українського посольства і почесний консул України в м. Сус.

"Завдяки зусиллям посольства було вирішено також важливе питання щодо дозаправлення українських літаків у Тунісі", - повідомив В.Кирилич.

Як повідомлялося, кілька діб сотні українських туристів не могли вилетіти з Тунісу та деяких інших країн в Україну.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що компанії, з вини яких українські туристи не змогли вчасно вилетіти додому, мають понести відповідне покарання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА