18:51 03.07.2018

Бабченко пропонує владі РФ обміняти себе на Сенцова та інших українських і російських політв'язнів

2 хв читати
Бабченко пропонує владі РФ обміняти себе на Сенцова та інших українських і російських політв'язнів

 Російський опозиційний журналіст Аркадій Бабченко, що проживає нині в Україні, запропонував владі Російської Федерації обміняти себе на українського режисера Олега Сенцова, що голодує в російській колонії, а також інших утримуваних і засуджених у РФ з політичних мотивів українців та росіян.

"Ви не знаєте, як мене дістати, і не знаєте, як звільнитися від Сенцова. Ну, давайте так - я готовий обміняти себе на Сенцова... Олег готовий померти за свободу інших, ну, я готовий сісти за його життя. А ви вирішите свій геморой. Питання з екстрадицією вирішите - я ж досі громадянин вашого довбаного Мордора. Я зараз абсолютно серйозно. (Прес-секретар президента РФ Дмитро - ІФ) Пєсков? (Російський омбудсмен Тетяна - ІФ) Москалькова?", - написав А.Бабченко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок удень.

Журналіст пропонує владі Росії відпустити, окрім О.Сенцова, інших утримуваних у РФ українських політв'язнів, а також російських політв'язнів, підрахувавши, що загалом таких нині налічується "осіб триста".

"Ви випускаєте Олега, ще тих 60 людей, за свободу яких він голодує, випускаєте всіх кримських татар, випускаєте всіх російських політв'язнів - Стомахіна, заарештованого за мій репост Третьякова, Корба, Дмитрієва, Калініченка, всіх-всіх-всіх - там же не багато вийде, осіб триста всього, а я до вас їду під білі рученьки, і можете задовольняти свою ненависть скільки завгодно...", - написав він, уточнивши, що під "задоволенням ненависті" має на увазі застосування до нього насильства і катувань.

Як повідомлялося, наприкінці травня 2018 року СБУ провела спецоперацію з участю безпосередньо А.Бабченка щодо нейтралізації його замовного вбивства та затримала в Києві завербованого для цього громадянина України. За словами глави СБ України Василя Грицака, українська спецслужба має дані, згідно з якими вбивство А.Бабченка мало бути здійснене на замовлення спецслужб Російської Федерації.

За словами самого А.Бабченка, у нього є посвідка на постійне проживання в Україні, його сім'я також подала документи на постійне проживання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА