17:27 04.07.2018

Порошенко підписав закон про Дисциплінарний статут Нацполіції

1 хв читати
Порошенко підписав закон про Дисциплінарний статут Нацполіції

Президент України Петро Порошенко підписав закон про Дисциплінарний статут Національної поліції України.

П.Порошенко підписав цей документ у середу в Києві під час урочистої церемонії з нагоди Дня Національної поліції України.

"У вашій присутності підпишу важливий закон про Дисциплінарний статут Національної поліції України", - сказав П.Порошенко.

Президент наголосив, що закон визначає повноваження поліцейських і їхніх керівників, види заохочень і дисциплінарних стягнень, а також порядок їх застосування та оскарження.

Також глава держави нагадав, що раніше підписав закон про захист прав дітей співробітників поліції, які загинули під час виконання службових обов'язків.

За словами П.Порошенка, цей закон дає можливість отримувати виплати в разі втрати годувальника всім студентам, курсантам та іншим особам, котрі навчаються у відповідних закладах.

Як повідомлялося, 15 березня 2018 року Верховна Рада прийняла в другому читанні та в цілому закон про Дисциплінарний статут Національної поліції України (№4670). Статут визначає сутність службової дисципліни в Нацполіції, повноваження й обов'язки поліцейських і їхніх керівників, види заохочень і дисциплінарних стягнень, а також порядок їх застосування й оскарження.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА