17:28 04.07.2018

Проблему з постачаннями зерна на термінал Bunge вирішено - Омелян

2 хв читати
Проблему з постачаннями зерна на термінал Bunge вирішено - Омелян

Призупинення постачання зерна на термінал Bunge в Миколаєві було спричинено поломкою двох локомотивів 3 липня, повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

"Вчора зламалися два локомотиви. Один вже полагодили, один позичили", - пояснив міністр у кулуарах зустрічі президента України Петра Порошенка з представниками бізнесу в Києві в середу.

За його словами, ситуація не вийшла з розряду "штатна поломка" і наразі проблему вирішено.

Раніше президент Американської торгової палати України Енді Гундер повідомив, що в середу вранці в Миколаєві було заблоковано ділянку залізниці, що веде до термінала Bunge, і з цієї причини припинено поставки зерна.

Агентству "Інтерфакс-Україна" наразі не вдалося отримати коментар Bunge щодо цієї ситуації.

Bunge є провідною світовою компанією, що працює в сфері агробізнесу та продуктів харчування. Працює у більш ніж 40 країнах світу. Кількість її співробітників сягає майже 35 тис. осіб.

Bunge займається закупівлею, продажем, зберіганням олійних і зернових культур, переробкою олійних, виробництвом цукру і етанолу з цукрової тростини, переробкою пшениці, кукурудзи і риса для виготовлення інгредієнтів, що використовуються компаніями-виробниками продуктів харчування; продає добрива в Південній Америці.

Основними активами Bunge в Україні є Дніпропетровський маслоекстракційний завод, що виробляє рафіновану соняшникову олію під ТМ "Олейна", "Розумниця", і дочірнє підприємство з іноземною інвестицією "Сантрейд" (Київ) з елеватора в кількох регіонах України. Окрім трейдингу зерном і олією, компанія також здійснює торгівлю засобами захисту рослин, насіннєвим матеріалом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА