11:07 05.07.2018

Суд у справі Єфремова оголосив перерву до п'ятниці у зв'язку з клопотанням свідка Парубія

2 хв читати
Суд у справі Єфремова оголосив перерву до п'ятниці у зв'язку з клопотанням свідка Парубія

Старобільський районний суд у процесі за обвинуваченням народного депутата попереднього скликання Олександра Єфремова, котрий очолював фракцію "Партії регіонів" у посяганні на територіальну цілісність України та державній зраді оголосив перерву до 11:00 п'ятниці, 6 липня, у зв'язку з клопотанням свідка - голови Верховної Ради Андрія Парубія.

"Суд за обвинуваченням Єфремова в державній зраді оголосив перерву до 11.00 п'ятниці 6 липня у зв'язку з клопотанням свідка Парубія про необхідність присутності останнього на засіданні Верховної Ради", - повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган на своїй сторінці в микроблозі Twitter у четвер.

Раніше цього дня А.Парубій у режимі відеоконференції в Подільському районному суді м. Києва давав свідчення як свідок у справі О.Єфремова.

Як повідомлялося, О.Єфремова затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня 2016 року в аеропорту Києва. Йому також інкримінується підтримка самопроголошеної "ЛНР" і незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

Старобільський районний суд розглядає справу за обвинуваченням О.Єфремова в пособництві терористам, посяганні на територіальну цілісність України і державній зраді.

О.Єфремова обвинувачують в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації навесні 2014 року, в пособництві під час захоплення будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області, вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України.

Йому також ставиться за провину організаційне та інше сприяння створенню і діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" і державна зрада.

О.Єфремова обвинувачують у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 3 ст. 10, ч. 1 ст. 111, ч. 1 ст. 258-3, ч. 3 ст. 27, ст. 341, ч. 5 ст. 27, ст. 341 Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА