15:35 05.07.2018

Зоопарк Тбілісі відмовився позичити грузинському політику страуса для походу в суд

2 хв читати
Зоопарк Тбілісі відмовився позичити грузинському політику страуса для походу в суд

Лідер грузинської опозиційної партії "Новий політичний центр - Гірчі" Зураб Джапарідзе, що збирається балотуватися в президенти, звернувся до адміністрації Тбіліського зоопарку з проханням позичити на кілька годин самку страуса для походу в суд.
Як повідомляють грузинські ЗМІ, Джапарідзе в письмовому зверненні до адміністрації пояснив, що 13 липня хоче взяти страуса на засідання Тбіліського міського суду, де буде розглядатися справа після його затримання 12 травня на акції протесту за порушення правопорядку і непокору вимогам поліції.
Як заявив опозиціонер, страус відображає те, в якій позі знаходиться сьогодні грузинський суд, зокрема, "з головою в піску і не бачить реальності".
При цьому Джапарідзе пообіцяв забезпечити транспортування страуса в суд і відповідати за те, що з птахом за цей час нічого не станеться.
У свою чергу директор Тбіліського зоопарку Зураб Гуріелідзе заявив грузинському Першому каналу, що в зоопарку немає страусів, а птах, якого з ранку фотографував політик, - це ему.
"Однак, в будь-якому випадку, позичання тварин чи птахів на кілька годин - це виключено. Транспортування тварин пов'язана з великим стресом, а функція зоопарку - це турбота про тварин", - сказав директор зоопарку.
Партія "Гірчі" (в перекладі з грузинської мови означає "шишка") була створена кілька років тому групою колишніх прихильників екс-президента Михайла Саакашвілі, які відкололися від колишньої правлячої партії "Єдиний національний рух". Партія активно домагається пом'якшення наркополітики в Грузії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА