13:22 06.07.2018

Поліцейського в Шевченківському районі Києва вбили з метою пограбування або у зв'язку зі службовою діяльністю

1 хв читати
Поліцейського в Шевченківському районі Києва вбили з метою пограбування або у зв'язку зі службовою діяльністю

Посилену слідчо-оперативну групу створено для розслідування вбивства в Києві співробітника Національної поліції Дмитра Глушака, серед версій скоєння злочину - вбивство з метою пограбування або службова діяльність.

"Негайно було створено посилену слідчо-оперативну групу, до якої входять найкращі фахівці Національної поліції. Ми залучили колег зі Служби безпеки України. Думаю, що ми відзвітуємо перед суспільством про швидке розкриття цього злочину. Зловмисника ми маємо знайти, притягнути до кримінальної відповідальності", - цитує главу Національної поліції Сергія Князєва департамент комунікації Нацполіції.

За його даними, Д.Глушака, який працював у правоохоронних органах з 1995 року, вбили пострілом із вогнепальної зброї в центрі Києва. Наразі поліція відпрацьовує кілька робочих версій, одна з них - убивство скоєно з метою пограбування, інша - вбивство пов'язане зі службовими обов'язками, які виконував потерпілий.

С.Князєв висловив співчуття родині загиблого поліцейського, батькам, дружині та 6-річному синові.

Як повідомлялося, 5 липня вдень на вул. Щусєва в Шевченківському районі Києва невідомий застрелив чоловіка. Тіло в салоні легкового автомобіля виявила перехожа й одразу зателефонувала до поліції. Прибувши на місце події, правоохоронці знайшли чоловіка з вогнепальним пораненням і вилучили неподалік гільзу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА