20:41 06.07.2018

Папа Римський провів особливу месу, на яку запросив біженців

1 хв читати
Папа Римський провів особливу месу, на яку запросив біженців

Папа Римський Франциск провів у п'ятницю в Соборі Святого Петра особливу месу, присвячену проблемі нелегальної міграції, під час якої закликав прихожан проявити "солідарність" у відношенні до біженців, передає агентство Ассошіейтед Прес.

У повідомленні наголошується, що службу в католицькому соборі відвідали запрошені мігранти і представники груп допомоги біженцям.

За останні кілька тижнів в Європі серйозно загострилася ситуація з нелегальними іммігрантами, які намагаються через Середземне море дістатися європейських берегів.

Минулого тижня країни ЄС прийняли рішення щодо обмеження числа мігрантів, які різними шляхами прибувають до країн Європи. З цією метою і для контролю над потоком нелегалів створять спеціальні центри з прийому біженців.

На саміті ЄС сторони також домовилися стосовно нарощування фінансування ініціатив Туреччини, Марокко і держав Північної Африки, щоб скоротити число тих, хто прагне потрапити через їхню територію в європейські країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА