16:25 07.07.2018

Суд заарештував без права застави підозрюваного у вбивстві поліцейського в Києві

1 хв читати
Суд заарештував без права застави підозрюваного у вбивстві поліцейського в Києві

Шевченківський районний суд м.Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права застави підозрюваному у вбивстві підполковника поліції Дмитра Глушака, що відбулося 5 липня в Києві.

Як повідомляє прес-служба прокуратури м.Києва на сторінці в соцмережі Facebook, відповідне рішення суд ухвалив у суботу, 7 липня.

"За клопотанням столичної прокуратури 48-річному жителю Києво-Святошинського району Київської області, якого підозрюють в умисному вбивстві підполковника поліції Дмитра Глушака, обрана безальтернативний запобіжний захід у вигляді утримання під вартою", - зазначено в повідомленні.

Чоловіка підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених п.6 ч.2 ст.115 (умисне заподіяння смерті іншій людині, скоєне з корисливих мотивів), і ч.4 ст.187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Як повідомлялося, 5 липня вдень на вул.Щусева в Шевченківському районі Києва невідомий застрелив чоловіка. Тіло в салоні легкового автомобіля виявила перехожа і зателефонувала до поліціъ. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили чоловіка з вогнепальним пораненням і вилучили неподалік гільзу.

За словами глави Національної поліції Сергія Князєва, убитий - Дмитро Глушак- працював у правоохоронних органах з 1995 року. Для розслідування вбивства створено посилену слідчо-оперативну групу.

6 липня голова Національної поліції України с.Князе повідомив про затримання підозрюваного у вбивстві поліцейського.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ТЧХУ допомагає евакуювати маломобільних громадян із прифронтових районів Харківщини

РФ намагається збалансувати ризик для своїх заводів, на яких працюють цивільні, на користь збереження уваги до лінії фронту - британська розвідка

Саудівська Аравія передала ВПП ООН $10 млн на продовольчу допомогу українцям

На війні загинув мер Лебедина Бакликов

Найближчі дні в Україні будуть дощовими й прохолодними

The Reckoning Project подав позов в Аргентині у зв'язку з катуванням українця росіянами

Питаннями українських цивільних, яких утримує РФ, опікуватиметься спеціально створена робоча група - Лубінець

Росія вразила Трипільську ТЕС, бо в української ППО закінчилися ракети - Зеленський

Із 16 липня для друкованих медіа місцевої сфери розповсюдження є обов'язковою наявність версії державною мовою - мовний омбудсмен

СБУ вразила РЛС дальньої дії в Брянській області - джерело

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА