12:57 09.07.2018

На трасі "Київ–Одеса" внаслідок наїзду авто загинув працівник дорожньої служби

1 хв читати
На трасі "Київ–Одеса" внаслідок наїзду авто загинув працівник дорожньої служби

 Водій автомобіля Opel Vectra здійснив наїзд на групу працівників приватної дорожньої служби "Автомагістраль", що наносили дорожню розмітку на автодорозі "Київ – Одеса" (Васильківський район Київської області), внаслідок чого один працівник загинув на місці, чотирьох інших доставили в лікарню.

Як повідомляє Головне управління Національної поліції у Київській області на сторінці у "Фейсбуці", ДТП сталася о 10.00 у понеділок на 36 км автодороги "Київ – Одеса", неподалік села Хлепча.

У поліції зазначили, що водій Opel Vectra – 63-річний киянин здійснив наїзд із невстановлених поки що причин. Його доставили у медзаклад із високим артеріальним тиском. Вирішується питання про його затримання в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

"Один із чоловіків від отриманих численних тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Його чотирьох колег доставили у Васильківську районну лікарню, де їм надають кваліфіковану медичну допомогу", – йдеться в повідомленні.

Триває комплекс слідчих дій. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА