15:29 09.07.2018

Комісія при УЦОЯО змінила результати із ЗНО в 37,6% від загальної кількості апеляційних заяв

1 хв читати
Комісія при УЦОЯО змінила результати із ЗНО в 37,6% від загальної кількості апеляційних заяв

 Апеляційна комісія при Українському центрі оцінювання якості освіти (УЦОЯО) змінила результати із зовнішнього незалежного тестування (ЗНО) в 37,6% від загальної кількості поданих апеляційних заяв.

"6 липня відбулося останнє засідання апеляційної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти. Комісія розглянула апеляційні заяви учасників про результати зовнішнього незалежного оцінювання, а також заяви на оскарження рішень регламентних комісій", - йдеться в повідомленні прес-служби УЦОЯО.

Зазначено, що цього року до Центру оцінювання якості освіти надійшло 2814 апеляційних заяв щодо результатів ЗНО, із них 880 - щодо результатів з української мови і літератури, 687 - з англійської мови, 578 - з математики, 410 - з історії України, 86 - з хімії, 58 - з географії, 54 - з біології, 49 - з фізики, 8 і 4 - з німецької та французької мов відповідно.

"Згідно з результатами роботи комісії в 37,6% (від загальної кількості поданих апеляційних заяв) попередньо встановлений результат змінено: кількість тестових балів, отриманих заявником, збільшено або зменшено", - наголошують у Центрі оцінювання.

Найбільше результатів було змінено з української мови і літератури (55%), фізики (53%) і англійської мови (39%).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА