15:29 10.07.2018

Рятувальники евакуювали з печери в Таїланді всіх дітей та тренера

1 хв читати
Рятувальники евакуювали з печери в Таїланді всіх дітей та тренера

Рятувальники успішно евакуювали всю групу з 12 хлопчиків юніорської футбольної команди та їхнього тренера, які 23 червня виявилися заблокованими в затопленій печері на півночі Таїланду, повідомляє у вівторок агентство Ассошіейтед Прес.

Наразі рятувальна операція завершена.

У вівторок рятувальники вивели на поверхню чотирьох підлітків і їхнього тренера. Ще вісьмох людей їм вдалося евакуювати у неділю і понеділок.

Усіх врятованих відправили в лікарню. На місці проведення операції було помічено вертольоти медичних служб.

"У вівторок в Таїланді відбулася фінальна фаза евакуації підлітків та їхнього тренера з затопленої печери. Дайвери підняли на поверхню останніх людей – чотирьох школярів та їхнього тренера. Всі вони наразі в безпеці", – йдеться в офіційному повідомленні військово-морський флот Таїланду (Thai Navy SEAL) на його сторінці в Facebook.

За даними тайських ЗМІ, з підземелля людей евакуювали близько 17:40 за місцевим часом (13:40 мск).

23 червня через повінь група з 13 осіб – 12 юних футболістів та їхній тренер – виявилася заблокованою в печері в районі гірського парку в таїландській провінції Чіанграй.

У складній рятувальній операції брали участь десятки досвідчених дайверів, зокрема іноземні фахівці, що приїхали з Великої Британії та Австралії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА