19:55 10.07.2018

Чоловік, отруєний нервово-паралітичною речовиною у Еймсбері, прийшов до тями

1 хв читати
Чоловік, отруєний нервово-паралітичною речовиною у Еймсбері, прийшов до тями

Стан постраждалого внаслідок інциденту в британському Еймсбері Чарлі Роулі поліпшується, він прийшов до тями, повідомляє Національна служба охорони здоров'я Англії.

"Ми відзначили маленьке, але важливе поліпшення стану Чарлі Роулі. Він у критичному, але стабільному стані, і тепер він у свідомості", – йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті служби.

За словами відповідальної за догляд за хворими в лікарні Солсбері Лорні Вілкінсон, Ч.Роулі "все ще дуже недобре почувається, і все ще потребуватиме цілодобової допомоги фахівців в окружній лікарні Солсбері".

Раніше в липні в Скотланд-Ярді повідомили, що Дон Стерджесс, яка також постраждала від нервово-паралітичної речовини у Еймсбері, померла в лікарні. Поліція, отримавши цю інформацію, кваліфікувала подію як вбивство і відкрила відповідне розслідування.

За версією британського слідства, у березні цього року у місті Солсбері, розташованому поблизу Еймсбері, були отруєні Сергій і Юлія Скрипаль. Британська сторона стверджує, що вони постраждали від речовини "Новачок", а відповідальність за інцидент покладає на Росію.

Британські слідчі вважають, що двоє підданих Сполученого Королівства з Еймсбері також отруїлися "Новачком".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА