07:14 11.07.2018

Трампа зустріли в Брюсселі без особливих почестей

1 хв читати
Трампа зустріли в Брюсселі без особливих почестей

Прибулого в Брюссель у вівторок в умовах підвищеної безпеки для участі в саміті НАТО президента США Дональда Трампа не зустрічало керівництво Бельгії, повідомив сайт газети "Суар".

Газета нагадує, що король бельгійців Філіп стежить в Петербурзі за матчем Бельгія-Франція. Там же знаходиться і міністр закордонних справ Дідьє Рейндерс. Прем'єр-міністр Бельгії Шарль Мішель дивиться цей матч в місті Брен-ле-Конт у фанатській зоні, влаштованій у місцевому парку, тимчасово перейменованому в Hazard Village, так як там проживає футболіст збірної Бельгії Еден Азар (Eden Hazard).

За відомостями "Суар", зустрічати американського президента направили шефа протоколу МЗС, посла Франсуазу Гюстен. На такому ж рівні, повідомляє видання, будуть зустрічати й інших з 29 глав держав і урядів країн НАТО. Відповідно, ніяких особливих почестей і для президента США.

Під час приїзду в Брюссель у травні 2017 року з нагоди відкриття нової штаб-квартири НАТО Д. Трампа в аеропорту зустрічав Ш.Мішель зі своєю цивільною дружиною. Потім президента США приймали в королівському палаці.

"Нічого подібного з нагоди цього другого приїзду Дональда Трампа в Бельгію. Чемпіонат світу буває не щороку", - іронізує видання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА