07:36 11.07.2018

У Запоріжжі за економію понад 7 млн.грн на дорожньому покритті судять директора асфальтобетонного заводу

1 хв читати
У Запоріжжі за економію понад 7 млн.грн на дорожньому покритті судять директора асфальтобетонного заводу

У Запоріжжі засудили директора асфальтобетонного заводу, в результаті злочинних дій якого Запоріжжю завдано збитків на суму 7 млн 203 тис. грн, повідомила прес-служба прокуратури Запорізької області.

"Запорізької місцевою прокуратурою №3 спільно з Управлінням захисту економіки в Запорізькій області задокументовано факт злочинної діяльності директора асфальтобетонного заводу, який протягом 2016 року, зловживаючи своїми повноваженнями, з метою одержання неправомірної вигоди ... виготовляв і реалізовував асфальтобетонну суміш, яка не відповідала вимогам ДЕСТу" , - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що ця асфальтобетонна суміш була реалізована, в тому числі, підприємству, яке виконувало роботи з ремонту вулично-дорожньої мережі та внутрішньоквартальних доріг Запоріжжя відповідно до договору, укладеного Запорізькою міською радою щодо реалізації програми розвитку інфраструктури та комплексного благоустрою Запоріжжя на останні три року.

За результатами розслідування щодо директора 6 липня 2018 Запорізька місцева прокуратура №3 направила до Ленінського районного суду Запоріжжя обвинувальний висновок у ч.2 ст.364-1 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до трьох років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

Генштаб ЗС України: На фронті було 104 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку відбито 27 атак противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА