10:56 11.07.2018

У центрі Києва проходить акція для власників автомобілів на єврономерах

1 хв читати
У центрі Києва проходить акція для власників автомобілів на єврономерах

 У центрі Києва біля будівлі Верховної Ради та Будинку уряду проходить мітинг з вимогою доступного розмитнення імпортних автомобілів.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", мітингувальники перекрили автодорогу на вул. Грушевського від станції метро "Арсенальна" до Європейської площі – на проїжджій частині стоять автомобілі на єврономерах.

Біля ВР на Площі Конституції перебувають близько 300 активістів. Там же встановлено невелику сцену під відкритим небом, на якій час від часу виступають мітингувальники.

Учасники акції тримають у руках символіку "Автоєвросили" з різних міст України: Дніпра, Запоріжжя, Кременчука, Черкас. По периметру огорожі парламенту розміщені плакати з закликами прибрати корупційні схеми під час імпорту автомобілів і впровадити доступне розмитнення "замість репресій". Присутні також періодично скандують: "Українцям – доступне розмитнення!"

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", орієнтовно на всій території проведення пікету перебувають понад 1 тис. протестувальників.

Біля будівлі ВР і Кабміну посилено наряди правоохоронців. Сутичок між ними та правоохоронцями не спостерігається.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА