12:04 11.07.2018

Мирний житель дістав поранення у дворі свого будинку внаслідок ворожого обстрілу Красногорівки

1 хв читати

 Напередодні бойовики вчинили обстріл населеного пункту Красногорівка Донецької області, внаслідок чого мирний житель дістав вогнепальне поранення ноги у дворі свого будинку, повідомляє українська сторона Спільного центру координації та контролю (СЦКК).

"Українська сторона СЦКК інформує, що бойовики збройних формувань РФ, в порушення Мінських домовленостей продовжують застосовувати зброю по мирних жителях населених пунктів Донбасу. Так, 10 липня, близько 09:00 проросійські найманці здійснили обстріл населеного пункту Красногорівка із застосуванням стрілецької зброї", – повідомляє українська сторона СЦКК на сторінці прес-центру Операції об'єднаних сил в соцмережі "Фейсбук" у середу.

За попередньою інформацією, вогонь по мирних жителях Красногорівки бойовики вели з населеного пункту Сторомихайлівка.

"Унаслідок цього обстрілу, вогнепальне поранення ноги дістав мирний громадянин, який перебував у той час у дворі свого будинку за адресою вул. Чайковського, 6", – йдеться в повідомленні.

Пораненого чоловіка доставили в районну лікарню м. Курахове, де йому надали необхідну медичну допомогу.

Про цей інцидент поінформовано Спеціальну моніторингову місію ОБСЄ.

"Українська сторона СЦКК знову наголошує, що подібні дії з боку ватажків окупаційної адміністрації РФ свідчить про явну зневагу ними всіма нормами міжнародного гуманітарного права, Женевської конвенції, несуть пряму загрозу життю і здоров'ю цивільного населення, значний матеріальний збиток місцевим жителям", – йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА