20:20 11.07.2018

Join UP! скорочує польотну програму до Анталії

2 хв читати

Туроператор Join UP! ухвалив рішення скоротити польотну програму до Анталії (Туреччина) через часті затримки та перенесення чартерних рейсів авіакомпаній, спричинені щільним графіком польотів і відсутністю вільних літаків в авіакомпаній для підмін у разі збоїв у розкладі.

"Польотну програму до Туреччини буде припинено з регіональних аеропортів Вінниці, Рівного, Кривого Рогу та Херсона", - повідомляється в прес-релізі туроператора в середу.

Зміни стосуватимуться 1010 туристів (Вінниця - 249 осіб, Кривий Ріг - 282 людини, Рівне - 115 осіб, Херсон - 364 людини), яким компанія запропонує виліт найближчим за датою рейсом з іншого міста або 100-відсоткове повернення коштів.

Згідно з релізом, починаючи з 11 липня, компанія поступово скоротить прямі перельоти до Туреччини також із Києва, Одеси та Харкова. Передбачається, що туристи, які вилітали з Києва, вилетять на курорти іншими рейсами туроператора в ті самі дати з того самого міста. Туристам із Харкова й Одеси запропонують найближчі доступні рейси в цих містах або рейси з інших міст.

Загалом у період з 11 по 26 липень польотна програма до Туреччини скоротиться на 13 рейсів на тиждень, наголошується в повідомленні.

"Ми просимо вибачення у туристів і турагентів, які опинилися разом з нами в цій ситуації. Ми працюватимемо над тим, щоб повернути вашу довіру", - наводиться в релізі коментар генерального директора і співвласника Join UP! Юрія Альби.

Як повідомлялося, на початку червня туроператор Join UP! повідомив про скорочення польотів до Іспанії через почастішання несправностей і регулярні затримки вильотів авіакомпаній YanAir і Bravo Airways.

Join UP! позиціонує себе як один із найбільших туроператорів в Україні, який щодня здійснює до 20 рейсів за власними чартерними програмами до 17 аеропортів у 10 країнах, відправляючи з України від 3,5 до 5 тис. туристів. За даними компанії на 9 липня, від початку цього року близько 450 тис. туристів Join UP! відпочили в 47 країнах світу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Канада виділить ще 13 мільйонів канадських доларів на чеську ініціативу щодо закупівлі снарядів для України

Окупанти обстріляли ферму на Харківщині, постраждав мирний житель

До складу нового пакета допомоги Україні увійдуть боєприпаси, системи боротьби з безпілотниками та допоміжне обладнання

Президент Польщі заявив про готовність надати військову допомогу Литві

Кличко: Пацієнтів і медперсонал лікарень на вулиці Богатирській вже евакуювали

У скоєній головою Броварської райадміністрації ДТП постраждали троє дорослих і дитина, чиновника буде звільнено

Президент та перша леді у Славутичі відвідали гімназію та підприємство переселенців з Маріуполя

Глава Пентагону оголосив про виділення найбільшого пакета військової допомоги Україні - на $6 млрд

Втрати ЧАЕС унаслідок російської окупації сягнули 3 млрд грн - міністр Стрілець

Українська авіація за добу завдала ударів по 11 місцях скупчення окупантів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА