21:20 11.07.2018

Мінспорту закликає Раду передбачити в держбюджеті-2018 фінанси для початку реконструкції льодової арени "Авангард" у Києві

2 хв читати
Мінспорту закликає Раду передбачити в держбюджеті-2018 фінанси для початку реконструкції льодової арени "Авангард" у Києві

Міністерство молоді і спорту України закликає Верховну Раду передбачити в змінах до державного бюджету на 2018 рік фінансування для початку реконструкції льодової арени спорткомплексу "Авангард" у Києві.

"11 липня гравці і тренери дитячого клубу "Сокіл" пікетували Кабінет міністрів України з вимогою провести реконструкцію льодової арени спорткомплексу "Авангард"... Міністерство, як і батьки, тренери і хокеїсти, зацікавлене у відродженні дитячого та юнацького хокею в Україні", - йдеться в повідомленні прес-служби Мінспорту.

У міністерстві зазначають, що неодноразово закликали депутатів Верховної Ради виділити необхідні кошти в державному бюджеті на 2018 рік - близько 90 млн грн, на капремонт існуючої льодової арени та залу для глядачів.

"Ми сподіваємося, що незабаром будуть прийняті поправки до бюджету-2018, і народні депутати нададуть можливість почати реконструкцію вже в цьому році", - наголошується в повідомленні.

Крім того, Мінспорту звернулося до уряду з проханням передбачити витрати на подальшу реконструкцію спортивного комплексу в 2019 році.

"Щодо можливості почати тренування для юних хокеїстів у вересні 2018 року. Зараз міністерство готове брати участь у переговорах з приватними інвесторами з питання про місце тренувань, поки триватиме реконструкція льодової арени "Авангарду", - підкреслили у відомстві.

У той же час, в міністерстві констатували, що на шляху вирішення даного питання стоїть проблема, пов'язана з оформленням земельної ділянки в Києві під тимчасову оренду. "Тут ми сподіваємося на розуміння ситуації і сприяння від столичної влади", - додали в Мінспорту.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Набережному шосе в Києві 27 квітня короткочасно обмежать рух транспорту - КМДА

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА