15:36 13.07.2018

Правоохоронці затримали керівника підрозділу ГУ ДФС у Вінницькій області

2 хв читати
Правоохоронці затримали керівника підрозділу ГУ ДФС у Вінницькій області

Правоохоронці затримали керівника підрозділу Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) України у Вінницькій області, повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко.

"Чистимо ДФС-3. Спільно з "К" СБУ затримала керівника підрозділу ГУ ДФС у Вінницькій області та його пособника, які вимагали від бізнесмена 0,5 млн грн", - написав генпрокурор на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

"Правоохоронець спільно з директором однієї з комерційних структур вимагав від керівника підприємства реального сектора економіки 0,5 млн грн за неперешкоджання діяльності підприємства, вирішення питання про закриття кримінального провадження, яке стосується діяльності цього підприємства. Вищезазначені особи отримали частину хабара в сумі $5 тис. і 48 тис. грн", - написала на своїй сторінці в Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

Вона уточнила, що під час кримінального провадження було проведено обшуки, вилучено грошові кошти, отримані як неправомірна вигода, зібрано інші докази, що підтверджують протиправну діяльність.

"Підозрюваних затримано, вони повідомлені про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу", - прокоментувала Л.Сарган.

Як повідомлялося, під час обшуків 9 липня у квартирі начальника Головного управління ДФС України у Вінницькій області Руслана Осмоловського правоохоронці вилучили дві банківські картки і мобільний телефон. Того самого дня відбулися обшуки у двох водіїв в. о. глави ДФС України Мирослава Продана. У відомстві пов'язують ці факти з початком посилення анонсованої урядом боротьби з контрабандою.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА