19:11 13.07.2018

Росіяни стверджують, що стан Сенцова задовільний, він під постійним наглядом медиків

1 хв читати
Росіяни стверджують, що стан Сенцова задовільний, він під постійним наглядом медиків

Голова Ради при президенті РФ з розвитку громадянського суспільства і прав людини Михайло Федотов офіційно повідомив уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмилу Денісову, що стан здоров'я ув’язненого в російській колонії українського режисера Олега Сенцова оцінюється російськими медиками як задовільний.

"Він (М.Федотов – ІФ) повідомив, що Олег під постійним динамічним наглядом медичних працівників установи, де відбуває покарання. Щодня його оглядають медики, проводять клініко-лабораторні дослідження... Стан здоров'я підсудного оцінюється як задовільний", – написала у своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю ввечері Л.Денісова.

Вона також процитувала текст отриманого від російської сторони листа, в якому йдеться, що О.Сенцову призначено і проводиться підтримувальна терапія, спрямована на підтримку основних функцій органів і систем організму, недопущення виникнення ускладнень.

"Фактів відмови Олега Сенцова від медичної допомоги та підтримувальної терапії не зареєстровано", – стверджує М.Федотов у своєму листі.

Л.Денісова розмістила на своїй сторінці в "Фейсбук" скан листа М.Федотова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА