15:35 14.07.2018

Голові Перечинської РДА, що скоїв смертельну ДТП повідомлено про підозру

2 хв читати
Голові Перечинської РДА, що скоїв смертельну ДТП повідомлено про підозру

Прокурор Закарпатської області повідомив про підозру голові Перечинської районної державної адміністрації Віктору Олефіру, який напередодні ввечері на своєму автомобілі збив двох жінок, одна з яких померла в лікарні, інша перебуває у важкому стані.

Як повідомляє в суботу прес-служба прокуратури Закарпатської області, В.Олефіру оголошено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого)

Голова Перечинської РДА затриманий. За інформацією ЗМІ, він відсторонений від виконання службових обов'язків.

Зараз готується клопотання про обрання В.Олефиру запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Як повідомлялося, увечері 13 липня в Закарпатській області нетверезий голова Перечинської районної державної адміністрації Віктор Олефір на автомобілі Jeep Cherokee з іноземною реєстрацією скоїв ДТП, внаслідок якої одна жінка померла від отриманих травм, а ще одна госпіталізована у важкому стані.

За висновком Закарпатського обласного наркологічного диспансеру, водій позашляховика перебував у стані алкогольного сп'яніння.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль підписав розпорядження про оголошення в неділю, 15 липня, в Перечинському районі жалоби у зв'язку зі смертельною ДТП, вчиненою В. Олефіром.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА