19:59 14.07.2018

Металурги і гірники відзначають професійне свято

3 хв читати
Металурги і гірники відзначають професійне свято

День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості, який відзначається в Україні у третю неділю липня, почали відзначати в містах, де розміщуються підприємства гірничо-металургійного комплексу (ГМК) України.

"Друзі, з Днем Металурга! Запрошую всіх завтра ввечері на свято на каскаді Радуга. Приходьте з сім'ями і з друзями. Буде круто!", - написав генеральний директор Запорізького металургійного комбінату "Запоріжсталь", одного з найбільших платників податків України та Запорізької області, Ростислав Шурма на своїй сторінці в Facebook в суботу.

При цьому на сайті підприємства уточнюється, що в ці вихідні в Запоріжжі на каскаді фонтанів "Райдуга" відбудуться святкові заходи до Дня металурга і гірника. Розважальна програма розпочнеться о 17.00 для дітей будуть відкриті різні майстер-класи та пункти з безкоштовним морозивом - солодкими презентами від металургів. Дорослі зможуть послухати музику у виконанні запорізької кавер-групи "Far4" або заспівати самим на локації "Караоке" з Ігорем Кондратюком.

Найголовнішою подією стане парад трудових династій, який відбудеться о 19.00. У параді візьмуть участь сім'ї, які працюють на підприємствах "Запоріжсталь", "Запоріжкокс" і "Запоріжвогнетрив". Фіналом святкового вечора стануть концерти виконавців А.Р.М.І.Я. і Bad Boys Blue.

У профспілці трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України (ВО ПМГУ) "ArcelorMittal Кривий Ріг" відзначили, що професійне свято - хороша мотивація для людей.

У Кривому Розі в суботу відбудеться святковий концерт до Дня металургів і гірників за участю Ольги Полякової, художніх колективів, групою "Каблуками по бруківці".

Генеральний директор ПАТ "Дніпровський меткомбінат" Олександр Підкоритов привітав працівників з професійним святом, зазначивши, що технології в металургії удосконалюються, освоюються нові види лиття, і професія металурга зберегла свою значимість і престижність.

"На Дніпровському меткомбінаті зберігаються і примножуються кращі традиції всіх поколінь наших металургів. Ми стабільно працюємо, формуємо і реалізуємо стратегію розвитку на короткострокову та довгострокову перспективу. Сьогодні на ДМК працюють 10 тисяч чоловік, робота кожного дуже важлива і відповідальна, заслуговує на повагу і вдячність. Переконаний , що наш колектив і надалі успішно буде вирішувати поставлені перед ним завдання", - зазначив топ-менеджер.

Гендиректор Маріупольського меткомбінату ім. Ілліча Тарас Шевченко у своєму привітанні зазначив, що сьогодні комбінат на порозі великих змін: "Повним ходом йде реконструкція аглофабрики - це найбільший екологічний проект в історії незалежної України, ми будуємо нову сталеплавильну машину з урахуванням європейських еконорм, і попереду ще десятки проектів".

Керівник меткомбінату "Азовсталь" Енвер Цкітішвілі додав, що разом металургам вдається виконувати найскладніші завдання: "Металурги показали: ми вміємо розвивати виробництво, вдосконалювати технології, розвивати місто".

У Маріуполі 14 липня виступить шоумен Дмитро Коляденко та зіграє група "Cats". Крім того, тут відбудеться нагородження фіналістів спортивних змагань Steel Games. Також о 19:00 на екранах фестивалю Steel Fest розпочнеться трансляція святкового концерту Руслани, гуртів "ТІК" та "Ляпіс 98" зі стадіону ім. Володимира Бойка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА