21:04 14.07.2018

Суд із обрання запобіжного заходу очільнику Перечинської РДА Олефіру, який скоїв смертельну ДТП, відбудеться 16 липня

2 хв читати
Суд із обрання запобіжного заходу очільнику Перечинської РДА Олефіру, який скоїв смертельну ДТП, відбудеться 16 липня

Ужгородський міськрайонний суд розгляне обрання запобіжного заходу голові Перечинської районної державної адміністрації Віктору Олефіру, який здійснив смертельну ДТП, у понеділок, 16 липня, о 9:00.

Як повідомляє телеканал "112.Украіна", судове засідання, раніше заплановане на суботу, 14 липня, перенесено на понеділок на прохання захисника В.Олефіра, який просив суд перенести засідання через те, що він так і не встиг поспілкуватися зі своїм підзахисним і вникнути в суть справи.

Як повідомлялося, увечері 13 липня в Закарпатській області нетверезий глава Перечинської районної державної адміністрації Віктор Олефір на автомобілі Jeep Cherokee з іноземною реєстрацією, скоїв ДТП, у результаті якої одна жінка померла від отриманих травм, а ще одна була госпіталізована у важкому стані.

Згідно з висновком Закарпатського обласного наркологічного диспансеру, водій позашляховика перебував у стані алкогольного сп'яніння.

14 липня прокуратура Закарпатської області повідомила В.Олефіру про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль повідомив, що після інциденту В.Олефір відсторонений від виконання службових обов'язків і вже написав заяву про звільнення з посади глави Перечинської РДА. "До Києва направлено матеріали на його звільнення", - повідомив Г.Москаль.

За його словами, В.Олефір затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. "За моєю ініціативою прокуратура і поліція будуть наполягати в суді на його арешті", - поінформував глава Запорізької ОДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА