21:44 15.07.2018

У лікарні померла друга постраждала в ДТП за участю глави Перечинської РДА Олефіра

2 хв читати
У лікарні померла друга постраждала в ДТП за участю глави Перечинської РДА Олефіра

У лікарні померла друга постраждала в ДТП на Закарпатті за участю глави Перечинської РДА Віктора Олефіра, повідомив міський голова Перечина Іван Погоріляк.

"На жаль, померла і друга жінка, травмована в ДТП за участю голови Перечинської РДА. Слів немає, які б хоч якось могли втішити близьких і рідних жертв даної дорожньо-транспортної пригоди..." - написав він на своїй сторінці в Фейсбук в неділю ввечері.

Як повідомлялося, увечері 13 липня в Закарпатській області нетверезий глава Перечинської районної державної адміністрації Віктор Олефір на автомобілі Jeep Cherokee з іноземною реєстрацією скоїв ДТП, в результаті якої одна жінка померла від отриманих травм, а ще одна була госпіталізована у важкому стані.

Згідно з висновком Закарпатського обласного наркологічного диспансеру, водій позашляховика перебував у стані алкогольного сп'яніння.

14 липня прокуратура Закарпатської області повідомила В.Олефіру про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль повідомив, що після інциденту В.Олефір відсторонений від виконання службових обов'язків і вже написав заяву про звільнення з посади глави Перечинської РДА. "До Києва направлені матеріали на його звільнення", - повідомив Г.Москаль.

За його словами, В.Олефір затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. "За моєю ініціативою прокуратура і поліція наполягатимуть в суді на його арешті", - поінформував глава Запорізької ОДА.

Ужгородський міськрайонний суд розгляне обрання запобіжного заходу очільнику Перечинської районної державної адміністрації В.Олефіру, який здійснив смертельне ДТП, у понеділок, 16 липня, о 9:00.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

18 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Частка компаній, які планують роботу на 2 роки вперед, у березні зросла на 11,2 п.п.

"ЖК "Воздвиженка" попросило владу втрутитися в ситуацію з АРМА щодо заміни управителя заарештованими активами

Мішель: лідери ЄС розуміють важливість поставити Україні більше боєприпасів і засобів ППО

Канада надасть Україні додатковий пакет підтримки у 2024 році - посол

Зеленський не виключає російських атак на українські АЕС і просить у членів Євроради засоби ППО

Законопроєкт, оприлюднений конгресменами, передбачає понад $60 млрд допомоги Україні та регіональним партнерам - посол

Україна може перемогти у війні, але потрібна прогнозована ритмічна підтримка - глава Мінфіну на круглому столі СБ і МВФ

Лідери ЄС заявляють про необхідність терміново поставити Україні засоби ППО - висновки Ради

Україні потрібен ефективний фінансовий щит - Зеленський у Світовому Банку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА