10:23 16.07.2018

Бойовики обстріляли "Кугуар" прикордонників поблизу КПВВ "Майорськ"

1 хв читати
Бойовики обстріляли "Кугуар" прикордонників поблизу КПВВ "Майорськ"

Приблизно о 6:00 понеділка під час доставки зміни прикордонного наряду Краматорського загону до т.зв. нульового блокпоста в напрямку КПВВ "Майорськ" (Донецька обл.) з боку тимчасово неконтрольованої території України розпочався обстріл зі стрілецької зброї.

"Сьогодні в дорожньому коридорі "Горлівка-Бахмут" о 6 годині ранку, коли розпочав свою роботу контрольний пункт в’їзду/виїзду "Майорськ", з тимчасово окупованої території України був обстріляний прикордонний наряд зі складу Об’єднаних сил, що рухався на бронеавтомобілі "Кугуар" до блокпоста першого оборонного рубежу "Майорське". Внаслідок обстрілу одна з куль калібром 7,62 мм влучила в лобове скло бронемашини прикордонників", - повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС) на сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

У прес-центрі зазначили, що цивільних осіб у зоні враження не було, оскільки робота на КПВВ у той час тільки-но розпочалася. Внаслідок обстрілу персонал Держприкордонслужби України не постраждав.

Водночас, як повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook помічник глави Держприкордонслужби України Олег Слободян, "загалом за час російської агресії проти України броньовані "Кугуари" врятували життя вже щонайменше 15 прикордонників".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА