12:35 16.07.2018

П'яний водій у Харкові пошкодив авто поліцейських, намагаючись утекти від їх переслідування

2 хв читати
П'яний водій у Харкові пошкодив авто поліцейських, намагаючись утекти від їх переслідування

На харківській окружній дорозі патрульні поліцейські затримали водія, який, намагаючись утекти від них, пошкодив службовий автомобіль Renault Duster і поїхав з місця ДТП.

Як повідомляє в понеділок прес-служба управління патрульної поліції в Харківській області, в неділю близько 22:30 на пр. Науки в Харкові патрульні помітили автомобіль Mazda, який проходив за орієнтуванням про ймовірно нетверезого водія за кермом. На вимогу патрульних водій зупинив авто, але коли ті підходили до машини, поїхав, пошкодивши при цьому службовий автомобіль.

"На окружній дорозі шляхом утворення штучного затору транспортний засіб вдалося зупинити. Автомобіль уже мав інші номерні знаки. Також водій автомобіля Mazda не врахував безпечної швидкості та дорожньої обстановки, внаслідок чого допустив зіткнення з вантажним автомобілем Volvo. У результаті ДТП транспортні засоби дістали механічних пошкоджень", - ідеться в повідомленні.

Під час спілкування із затриманим водієм патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння, але чоловік відмовився від медичного огляду.

Крім того, поліцейські виявили в автомобілі предмет, схожий на пневматичний пістолет.

На місце було викликано слідчо-оперативну групу.

Стосовно водія патрульні склали чотири адміністративні протоколи за порушення правил дорожнього руху, яке призвело до ДТП (ст. 124 Кодексу України про адміністративні порушення), а також за залишення місця ДТП (ст. 122-4 КУпАП), керування транспортним засобом з ознаками сп'яніння (ст. 130 КУпАП), невиконання водієм законних вимог про зупинку (ст. 122-2 КУпАП) та винесли дві постанови за порушення рядності та керування автомобілем із номерним знаком, який йому не належить.

Надалі складені адмінматеріали буде направлено до суду.

Автомобіль Mazda евакуювали на штрафмайданчик.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА