16:25 16.07.2018

Полторак прийняв рішення перевірити всі окремі центри забезпечення Міноборони

1 хв читати
Полторак прийняв рішення перевірити всі окремі центри забезпечення Міноборони

Міністр оборони України Степан Полторак під час поїздки до Одеси доручив передати до правоохоронних органів виявлені під час перевірки факти порушень і зловживань керівництвом 46-го Об'єднаного центру забезпечення Міноборони, які завдали державі збитків у великих розмірах.

Як повідомляє в понеділок прес-служба Міноборони, С.Полторак, перебуваючи в 46-му Об'єднаному центрі забезпечення, заслухав попередні результати роботи комплексної комісії Міноборони за фактами порушень і зловживань керівництвом центру.

"Комплексною комісією, яка була направлена за рішенням міністра оборони України для перевірки 46-го Об'єднаного центру забезпечення, встановлено численні порушення і зловживання, які заподіяли державі збитків у великих розмірах", - йдеться у повідомленні.

С.Полторак доручив голові комплексної комісії у найкоротші терміни підготувати матеріали за результатами перевірки і передати їх до правоохоронних органів з метою відкриття кримінального провадження.

У прес-службі нагадали, що міністр оборони дізнався про факти неналежного виконання правил прийому продовольчої продукції на склади 46-го Об'єднаного центру забезпечення (м. Одеса) та інші порушення, які підтвердилися під час роботи комплексної комісії Міністерства оборони України.

С.Полторак також прийняв рішення перевірити всі окремі центри забезпечення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА