18:26 16.07.2018

Луценко доручив СБУ розслідувати факт можливих погроз Пашинського на адресу керівника секретаріату комітету Ради

2 хв читати
Луценко доручив СБУ розслідувати факт можливих погроз Пашинського на адресу керівника секретаріату комітету Ради

Розслідувати факт можливих погроз з боку глави парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Сергія Пашинського на адресу керівника секретаріату цього комітету буде Служба безпеки України, до початку роботи Верховної Ради буде зрозуміло, чи є підстави для притягнення С.Пашинського до відповідальності, заявляє генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"Так, дійсно, секретар комітету написала заяву на моє ім'я про загрозу фізичної розправи з боку народного депутата. Цю справу зареєстровано і передано за підслідністю до Служби безпеки України", - розповів генпрокурор у понеділок на брифінгу в Києві.

При цьому Ю.Луценко наголосив, що йдеться про досить серйозні обвинувачення.

Генпрокурор повідомив, що з цього приводу він уже спілкувався з керівником слідчого управління СБУ, який прийме матеріали у провадження і проведе всі необхідні слідчі дії.

"Всі ми знаємо пана Пашинського, у нього досить реактивний характер. Але в цьому випадку, якщо правда те, про що пише заявниця, то це вже не просто емоції. Думаю, до завершення канікул ми зможемо дати проміжну відповідь, чи є необхідність скасування депутатської недоторканності для притягнення до відповідальності", - пояснив Ю.Луценко.

Генпрокурор зазначив: "Думаю, він (Пашинський) передусім має бути зацікавлений у співпраці зі слідством".

Як повідомляли ЗМІ, керівник секретаріату комітету з питань національної безпеки і оборони Тетяна Блистів поскаржилася на погрози вбивством з боку глави цього комітету С.Пашинського.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА