13:11 17.07.2018

Маркетплейс Prom.ua запустив дошку оголошень для приватних осіб

2 хв читати

Маркетплейс Prom.ua запустив дошку безкоштовних оголошень для приватних осіб, ідеться в повідомленні прес-служби групи компаній EVO.

Тепер каталог Prom.ua ділиться на товари від інтернет-магазинів і оголошення від приватних осіб. Покупці, які шукають уживані товари, зможуть порівняти різні пропозиції, а також побачити нові товари за привабливими цінами.

"Ми керуємося тим, що потрібно споживачам. За даними нашого дослідження, 65% користувачів Prom.ua купують товари "з рук" офлайн і онлайн. Потенційно ще 20% готові це робити в майбутньому. Тому ми розширюємо можливості маркетплейсу для таких користувачів", - зазначив CEO Prom.ua Іван Портной.

За правилами нової категорії, користувач може подати не більше ніж 10 оголошень; при цьому в них немає звичних інструментів для оформлення онлайн-замовлення - кошика та способів доставки, оплати.

На Prom.ua заявляють, що такий інструмент добре підійде для того, щоб розпродати непотрібні речі, але не допоможе побудувати системну торгівлю.

У компанії наголошують, що вживані товари - не нова ніша на маркетплейсі, оскільки у 2017 році інтернет-магазини пропонували старі двигуни для техніки (85 тис. пропозицій), шини (18 тис.), мобільні телефони та смартфони (15 тис.), частини корпуса ноутбука (14,8 тис.).

Водночас якщо раніше, щоб продати товари на Prom.ua, потрібно було створювати інтернет-магазин, то тепер достатньо дати оголошення.

"Щоб гарантувати безпечність угод між користувачами, ми передбачили відгуки та рейтинги, які допоможуть під час вибору продавця або покупця. Також працюватиме перевірка користувачів за номером телефону. В покупців, зареєстрованих на маркетплейсі, буде видно історію - коли зареєструвався, чи часто купував, контакти, а за бажанням - і посилання на профілі в соцмережах. Це стосується і нових, і наших постійних покупців", - наголосив І.Портной.

Також користувачі можуть налаштовувати приватність і зовнішній вигляд акаунту, а їхні дані не побачать незареєстровані користувачі.

У травні 2016 року електронний майданчик Prom.ua було реорганізовано в групу компаній EVO.

Основний бізнес EVO - маркетплейси. Проекти групи працюють на ринках таких країн, як Україна, Білорусь, Росія, Казахстан.

Група реалізує B2C, B2B, B2G і C2C проекти в Інтернеті. Так, у рамках EVO розвиваються такі проекти: prom.ua, satu.kz, tiu.ru, deal.by, bigl.ua, shafa.ua, kabanchik.ua, crafta.ua, а також майданчик-учасник системи електронних державних закупівель України zakupki.prom.ua.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Арка дружби народів у Києві належить до символіки російської імперської політики й підлягає повному демонтажу - УІНП

На Дніпропетровщині пошкоджено енергетичні об'єкти у трьох районах, поранені шестеро людей, серед них 5-річна дитина

Україна підписала зі США угоду про відтермінування виплат за держборгом

На Львівщині пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, два "кинджали" збити не вдалося - ОВА

Унаслідок атаки РФ пошкоджено енергетичну інфраструктуру в шести областях - Шмигаль

У Кіровоградській області збили 4 "шахеди"

Очільник МВС: Уночі та вранці атаковано 10 регіонів України, по меддопомогу звернулися 6 людей, серед них - дитина

В Івано-Франківській області атаковано об'єкт критичної інфраструктури, повітряні цілі збито, без жертв

На Хмельниччині під час нічної атаки збито три цілі, інфраструктурні об'єкти не пошкоджено

За добу на Харківщині внаслідок ворожих обстрілів загинули два мирні жителі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА