13:28 17.07.2018

Невідомі увірвалися до будівлі НАБУ

2 хв читати
Невідомі увірвалися до будівлі НАБУ

До будівлі Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) в Києві у вівторок удень увірвалися кілька людей, які прийшли на мітинг за відставку директора Бюро Артема Ситника.

Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" в НАБУ, люди у футболках "якоїсь асоціації" зайшли до холу Бюро, намагаючись влаштувати безлад. Наразі вони покинули приміщення. Чітких вимог ці люди не висували.

Як випливає з фотографій "Радіо Свобода", учасники протесту, зокрема, обмалювали червоною фарбою написи на вивісках НАБУ, повісили на скляних дверях і вікнах біля входу плакати з критикою діяльності А.Ситника, а також поставили перед будівлею сміттєвий бак, написавши на ньому "Ситник".

У столичному главку поліції агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили, що мітинг біля будівлі НАБУ триває. Учасники акції облили червоною фарбою вивіски Бюро на вході.

"Поки що нікого не затримували", - сказали в поліції, додавши, що інформації про те, що хтось прорвався до приміщення НАБУ, немає.

Водночас, як повідомило "Українській правді" джерело в НАБУ, до приміщення Бюро увірвалися невідомі і влаштували безлад. "Уранці був так званий АТОшник Ваня Грабар з групою так званих протестувальників. Вломилися всередину, розкидали меблі. Поліція стояла, дивилася. Уже коли вони всередині почали трощити, їх вивели", - розповів співрозмовник видання.

За його даними, провокатори увірвалися до холу через двері громадської приймальні, які, як правило, закриті. "Вони їх виламали і увійшли. Між холом і частиною, де кабінети, є металевий ролет. Його опустили, тому до кабінетів вони не дійшли", - додали в НАБУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА