14:40 17.07.2018

Джордж Клуні став найбільш високооплачуваним актором, що не знявся за рік у жодному фільмі

2 хв читати
Джордж Клуні став найбільш високооплачуваним актором, що не знявся за рік у жодному фільмі

Американський актор, режисер і продюсер Джордж Клуні заробив більше всіх своїх колег за 12 місяців з червня 2018 року - $239 млн до вирахування податків, йдеться в дослідженні Forbes.

При цьому наголошується, що Дж.Клуні не знімається в кіно з 2016 року, хоча в минулому році вийшов фільм "Субурбікон" з Меттом Деймоном і Джуліанною Мур, де він виступив як режисер.

Основну частину коштів Дж.Клуні заробив на продажу преміального бренда текіли Casamigos британської компанії Diageo Plc за $1 млрд. Casamigos була заснована в 2013 році трьома бізнесменами, зокрема й Дж.Клуні, і стала найбільш швидкозростаючим брендом елітної текіли в США.

Найбільш високооплачуваною знаменитістю в минулому році став боксер Флойд Мейвезер, який заробив $275 млн за бій з майстром змішаних єдиноборств Конором Макгрегором. Його сукупний річний дохід становив $285 млн.

На третьому місці - модель Кайлі Дженнер, молодша з сестер Кардаш'ян. Головну частку її заробітку ($ 166,5 млн) становить продаж косметики під брендом Kylie.

Четверте місце посіла відома в США телеведуча Джуді Шейндлін, яка понад 20 років веде шоу "Суддя Джуді". У минулому році вона продала телеархів шоу за $100 млн, і в сукупності її дохід становив $147 млн.

На п'ятому місці в списку - актор Дуейн "Скеля" Джонсон. Колишній реслер знявся в трьох фільмах у 2017 році і в двох - цьогоріч, завдяки чому заробив $124 млн.

До десятки найбільш високооплачуваних знаменитостей також входять рок-музиканти з груп U2 та Coldplay, футболісти Ліонель Мессі і Кріштіану Роналду, а також співак Ед Ширан.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росія вразила Трипільську ТЕС, бо в української ППО закінчилися ракети - Зеленський

Із 16 липня для друкованих медіа місцевої сфери розповсюдження є обов'язковою наявність версії державною мовою - мовний омбудсмен

СБУ вразила РЛС дальньої дії в Брянській області - джерело

Законопроєкт про мобілізацію скеровано на підпис Зеленському

СБУ затримала ворожого агента, який готував замах на голову Херсонської обладміністрації

Сили РФ можуть досягти загрозливих успіхів на заході від Бахмута за відсутності допомоги США для України - ISW

Окупанти обстріляли 10 сіл і селищ у Сумській та Чернігівській областях за добу, в Угроїдах пошкоджені дев'ять житлових будинків - ОК "Північ"

Справу проти нардепа Ніколаєнка, який на смерть збив дівчину на Житомирщині, передано до суду

Підрозділи ДСНС ліквідовують наслідки негоди

Спікер Джонсон представив чотири законопроєкти, серед них один про допомогу Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА