21:14 17.07.2018

Поліція порушила справу за фактом проникнення групи осіб у будівлю НАБУ

1 хв читати
Поліція порушила справу за фактом проникнення групи осіб у будівлю НАБУ

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом хуліганських дій групи осіб у будівлі Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) в Києві.

Як повідомляє у вівторок відділ комунікації поліції м. Києва, до чергової частини надійшло повідомлення, що біля будівлі НАБУ невстановлені особи здійснюють протиправні дії. На місце події виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції та екіпажі патрульних.

На місці перебувала група приблизно із 30 людей. Встановлено, що частина з них увійшла до приймальні громадян НАБУ, пошкодивши при цьому вхідні двері. Крім того, правопорушники пошкодили фарбою зовнішні ролети будівлі та камери відеоспостереження", - йдеться в повідомленні.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном до чотирьох років. Досудове розслідування у справі триває.

Раніше цього дня до будівлі НАБУ в Києві увірвалися кілька осіб, які прийшли на мітинг за відставку директора Бюро Артема Ситника. Люди у футболках "певної асоціації" зайшли до холу Бюро, намагаючись влаштувати заворушення. Зокрема, вони розмалювали червоною фарбою написи на вивісках НАБУ, повісили на скляних дверях і вікнах біля входу плакати з критикою діяльності А.Ситника, а також поставили перед будівлею сміттєвий бак, написавши на ньому "Ситник". Потім протестувальники покинули приміщення Бюро.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фінляндія передала Україні партію бойових катерів, 50 українських військових пройдуть навчання на них у Румунії - ЗМІ

Російський флот, імовірно, обмежить операції у східній частині Чорного моря у зв'язку зі зростаючими втратами - британська розвідка

Пріоритетами на "Рамштайн-20" для України є надання систем ППО та ракет до них, ракети дальнього радіусу дії - Міноборони

США не допустять поразки України - глава Пентагону, відкриваючи "Рамштайн-20"

ГУР МО України здійснило низку кібератак по російських об'єктах

У Києві шахраї підробляли листи від військових частин й отримали 1,7 млн грн гуманітарки - Офіс генпрокурора

Найближчої доби в більшості областей України очікуються дощі, місцями з мокрим снігом - Укргідрометцентр

У Мінветеранів мають намір перезавантажити проєкт "Помічник ветерана"

ГУР допомагає РДК і "Свободі Росії" боротися з режимом у РФ - Юсов

Польща і Німеччина 26 березня запустять коаліцію "бронетанкових спроможностей" для України

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА